Directorul BRD Grup Craiova, Radu Neagoe: ÔÇ×Noul nostru produs premium vizeaz─â clientela de topÔÇŁ

13 iunie 2013
Autor

Conducerea Grupului Craiova a BRD a organizat, ieri, o conferin┼ú─â de pres─â, ├«n cadrul c─âreia a fost prezentat noul card premium. De asemenea, au fost expuse detaliile legate de caracteristicile creditului ÔÇ×HabitatÔÇŁ, precum ┼či particularit─â┼úile ofertei ÔÇ×SeniorÔÇŁ. Toate aceste produse au fost lansate sub sigla B─âncii Rom├óne de Dezvoltare.

Radu Neagoe, directorul Grupului Craiova al BRD ÔÇô Groupe Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale a precizat ├«n deschiderea evenimentul dedicat presei locale c─â produsele despre care se va discuta ast─âzi (n.r. ÔÇô ieri) sunt disponibile ├«n toate unit─â┼úile BRD deschise ├«n jude┼úele Dolj ┼či Olt. ÔÇ×├Änainte de a v─â prezenta am─ânuntele din oferta dedicat─â persoanelor fizice, ├«n mod specific celor interesa┼úi de un produs sau altul, doresc s─â v─â asigur cu toat─â seriozitatea c─â produsele despre care discut─âm ast─âzi (n.r ieri) sunt disponibile ├«n toate unit─â┼úile pe care BRD le pune la dispozi┼úia clien┼úilor ├«n cele dou─â jude┼úe ce compun Grupul Craiova; deci, la fel de bine aceste produse pot fi accesate ├«n jude┼úul Dolj, ca ┼či ├«n judetul OltÔÇŁ, a subliniat Radu Neagoe, directorul executiv al Grupului Craiova al BRD.

┬źHabitat┬╗, dedicat celor care doresc s─â-┼či cumpere o locuin┼ú─â

Alina Br─âtescu, directorul Clientel─â Retail al Grupului Craiova, a detaliat caracteristicile creditului ┬źHabitat┬╗, care este dedicat celor care doresc s─â-┼či cumpere sau s─â-┼či construiasc─â o locuin┼ú─â. ÔÇ×Acest credit r─âspunde solicit─ârilor clien┼úilor interesa┼úi de cump─ârarea ori construc┼úia unei locuin┼úe. Creditul acesta se acord─â pe o perioad─â de maxim 30 de ani ┼či cu un avans ├«ncep├ónd de la minim de 5 la sut─â din valoarea locuintei dorite. Dobanda este indexabil─â, diferen┼úiat─â ├«n func┼úie de cuantumul avansului ┼či de perioada de creditare. ├Än plus, banca ofer─â o sum─â suplimentar─â pentru cheltuieli conexe (evaluare, notar etc). Pentru situa┼úia ├«n care clientul dore┼čte finan┼úare pentru construc┼úia de locuin┼úe, BRD ofer─â inclusiv o perioad─â de gra┼úie de p├ón─â la 12 luniÔÇŁ, a mai spus┬á directorul Alina Br─âtescu.

ÔÇ×SeniorÔÇŁ, ofert─â dedicat─â pensionarilor

Reprezentantul BRD a mai prezentat tot ieri, ├«n cadrul conferin┼úei de pres─â oferta ┬źSenior┬╗. ÔÇ×Aceasta se cheam─â la BRD oferta dedicat─â pensionarilor. Cum ┼čti┼úi, onor─âm cu deosebit respect aceast─â categorie de clien┼úi. Ne preocup─âm ca prin oferta dedicat─â d├ón┼čilor s─â-i ajut─âm s─â ├«nlocuiasc─â grija pensiei cu aten┼úia pentru cei dragi. La dispozi┼úia pensionarilor sunt, dup─â cum am aflat, cardul de debit pentru ├«ncasarea pensiei; depozitul 1.000 ÔÇô cu dob├ónd─â preferen┼úial─â; contul de economii ÔÇô la fel, cu dob├ónd─â preferen┼úial─â. ├Än plus, la creditul de consum, pensionarii beneficiaz─â de o reducere a dob├ónzii de 5 la sut─âÔÇŁ, a declarat Alina Bratescu

Campanie exclusiv─â

Tot ├«n cadrul evenimentului de ieri s-a mai discutat ┼či despre campania exclusiv─â ÔÇ×BRD ÔÇô Western UnionÔÇŁ, care se desf─â┼čoar─â p├ón─â la finele lunii iunie ┼či este dedicat─â persoanelor fizice care trimit sau primesc bani prin Western Union utiliz├ónd re┼úeaua de unit─â┼úi BRD. ÔÇ×Cei care realizeaz─â minim dou─â tranzac┼úii WU, f─âr─â limit─â de sum─â, de orice tip, prin intermediul agen┼úiilor BRD particip─â automat la tragerea la sor┼úi din 26 iulie 2013. La aceast─â campanie, premiile sunt ├«n valoare de 15.000 de euro. Este vorba de un num─âr de 120 de premii a c├óte 100 de euro ┼či trei premii a c├óte 1.000 de euroÔÇŁ, a precizat directorul Clientel─â Retail al Grupului Craiova.

Platinum ÔÇô noul card premium oferit de BRD ┬á

BRD ├«┼či completeaz─â oferta de carduri cu un nou produs: Platinum, destinat segmentelor de clientel─â cu venituri ridicate. ÔÇ×Noul nostru produs premium vizeaz─â clientela de top ┼či ofer─â servicii adaptate a┼čtept─ârilor clien┼úilor care ├«┼či doresc o asisten┼ú─â bancar─â specific─â stilului lor de via┼ú─â, cu avantaje ┼či facilit─â┼úi bancare, dar ┼či extrabancareÔÇŁ, a declarat Elena Oprea, directorul executiv delegat al Departamentului Marketing ┼či Management al Produselor din cadrul BRD-Groupe Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale.

Cardul Platinum, trei variante

Directorul Radu Neagoe a prezentat ieri, ├«n premier─â ┼či cardul Platinum, care este disponibil ├«n trei variante: dou─â carduri de debit ÔÇô ├«n lei ┼či euro ÔÇô ┼či un card de credit ├«n lei. Cardul este emis sub sigla MasterCard. De┼úin─âtorii pot beneficia de o linie de credit (revolving sau overdraft) de p├ón─â la 25.000 euro sau 110.000 lei. Pentru cardul de credit Platinum, banca ofer─â o perioad─â de gra┼úie de p├ón─â la 60 de zile. ÔÇ×BRD pune la dispozi┼úia posesorilor de carduri Platinum un info line dedicat, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, ace┼čtia beneficiaz─â de Programul Priority Pass ÔÇô acces privilegiat ├«n peste 600 de saloane VIP ├«n aeroporturi din ├«ntreaga lume. Mai trebuie men┼úionate asigur─ârile incluse: de c─âl─âtorie cu servicii concierge pe tot parcursul c─âl─âtoriei ├«n str─âin─âtate (servicii oferite de un asistent personal care rezerv─â, de exemplu, biletele de avion, camera de la hotel, ma┼čina cu ┼čofer, masa de la restaurant sau terenul de golf) pe tot parcursul c─âl─âtoriei ├«n str─âin─âtateÔÇŁ, a subliniat directorul Neagoe.

Realizarea de plăţi rapide fără introducerea PIN-ului

Directorul BRD Grup Craiova a mai spus c─â utiliz├ónd cardul Platinum pentru pl─â┼úi la comercian┼úii parteneri MasterCard, clien┼úii beneficiaz─â de reduceri ┼či tratament preferen┼úial. ├Än plus, BRD a ├«ncheiat parteneriate cu comercian┼úi de lux, special pentru ca posesorii de card Platinum s─â se bucure de o serie de oferte atractive. ÔÇ×Cardurile Platinum au un design special, iar pe l├óng─â func┼úionalit─â┼úile specifice unui card bancar beneficiaz─â ┼či de tehnologia contactless, care permite realizarea de pl─â┼úi rapide f─âr─â introducerea PIN-ului, ┼či poate fi utilizat la to┼úi comercian┼úii acceptan┼úi din ┼úar─â ┼či str─âin─âtate care afi┼čeaz─â sigla PayPassÔÇŁ, a conchis Radu Neagoe, director BRD Grup Craiova.


BRD-Groupe Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale a lansat, ├«n 1995, primul card de credit din Rom├ónia, cardul Prima. ├Än 1999, banca a lansat prima gam─â complet─â de carduri bancare. ├Än prezent, BRD ofer─â o gam─â larg─â de carduri, ├«ntre care se num─âr─â o serie de premiere tehnologice pentru pia┼úa rom├óneasc─â: primul card personalizabil, ÔÇ×A la carteÔÇŁ ┼či primele carduri contactless. BRD este lider pe piata cardurilor, cu peste 2,3 milioane de carduri ┼či opereaz─â o re┼úea de peste 1.500 de ATM-uri ┼či 21.000 de POS-uri.

Comentariile sunt închise.

Caut─â
Ultima or─â

Cite┼čte mai multe

Prieteni pe FaceBook