Au provocat scandal la un chef şi au ajuns după gratii

0
356

Patru bărbaţi au ajuns în arestul IPJ Dolj, sâmbătă noaptea, fiind cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. Cei patru, deja băuţi, s-au dus la un bar din Craiova, unde mai mulţi tineri organizaseră o petrecere de majorat, şi s-au luat la bătaie cu tatăl sărbătoritului şi un alt bărbat care refuzaseră să-i primească la chef.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un bar situat pe strada “Drumul Apelor” din Craiova are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. Se pare că în localul respectiv era o petrecere de majorat a unui tânăr şi patru bărbaţi, băuţi, au vrut să intre la chef. Supăraţi că n-au fost primiţi înăuntru, cei patru i-au luat la bătaie pe tatăl sărbătoritului, care le refuzase accesul şi pe alte persoane.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au ajuns la locul scandalului, i-au găsit pe cei patru agresori şi i-au dus la sediul subunităţii pentru cercetări. Aici au fost identificaţi, stabilindu-se că este vorba despre Marian Surdu, de 36 de ani, Dragoş Leontinescu, de 28 de ani, ambii din Craiova, Florin Motoi, de 32 de ani, şi Iustin Gelu, de 34 de ani, din comuna Ghindeni. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între Marian Surdu şi Mihai Glugă, de 54 de ani, din Craiova, a izbucnit un conflict, pe motiv că primul nu a fost lăsat să intre la petrecere, în barul respectiv. În altercaţie au intervenit şi Motoi, Gelu şi Leontinescu, în timp ce în ajutorul lui Mihai Glugă a sărit Ştefănică Ferariu. Ultimii doi au ieşit destul de “şifonaţi” din încăierare, ajungând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

În ceea ce-i priveşte pe agresori, respectiv Marian Surdu, Florin Motoi, Iustin Gelu şi Dragoş Leontinescu, aceştia, la finalul audierilor, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi au ajuns în arest. Ieri, în jurul prânzului, toţi patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar.