S-a aruncat în faţa trenului

1
460

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat mortal de un tren marfar, în apropierea Triajului din Craioviţa Nouă. Din primele verificări se pare că este vorba despre sinucidere, însă nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la asemenea gest.

Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Craiova Călători au fost anunţaţi, marţi seara, în jurul orei 22.00, despre faptul că, la aproximativ 200 de metri de Punctul Oprire Triaj Craiova, locomotiva trenului de marfă nr. 20302 a accidentat mortal o persoană. Poliţiştii au ajuns rapid la faţa locului, la kilometrul feroviar 252+800, iar pe partea dreaptă a firului nr. 2, spre Craiova, au găsit cadavrul unui bărbat, decapitat. Mecanicul locomotivei le-a povestit poliţiştilor că a apucat să-l vadă pe bărbat cum se aruncă în faţa locomotivei, a frânat, însă nu a mai putut evita impactul.

“La faţa locului a ajuns echipa operativă de cercetare, care a constatat că în zona Triajului este cadavrul unui bărbat, din primele verificări rezultând că ar fi vorba despre sinucidere. Victima a fost identificată, trupul acesteia fiind transportat ulterior la morgă, în vederea efectuării necropsiei, deşi nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele producerii accidentului”, ne-a declarat comisar-şef Ion Târdă, şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Dolj.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre Cătălin Daniel Vasile, de 39 de ani, din Craiova, i-au anunţat familia, însă nimeni n-a ştiut care ar fi motivele pentru care bărbatul a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor.

1 COMENTARIU

  1. Socant! Acest om este langa blocul meu ,o pers de nota 20 .nu stiu ce l.a determinat sa isi puna capat zilelor..insa orice suparare cat de tragica ar fi nu trebuie sa recurgeti la a va lua viata pt ca totul estre trecator iar viata merge inainte..

Comments are closed.